Workshop Lockmachine

WORKSHOP eigen LOCKMACHINE.

De workshop is op afspraak te volgen. Omdat u alleen les krijgt gaat het veel sneller en duurt het ongeveer 4 uur. 

Wil je in een groepje les hebben, dan is dat ook te bespreken.

Wat doen we tijdens de workshop?

U leert o.a. hoe u uw machine inrijgt, hoe u makkelijk de draden kunt vervangen, standaard toepassingen, maar ook leuke trucjes. Het allerbelangrijkste van deze workshop is dat u leert wát u met uw machine kunt en hoe u hem goed kunt gebruiken en er vertrouwd mee raakt.

Er kunnen per groeps- workshop maximaal 3 mensen meedoen.  In een groepje of alleen: u krijgt een werkboek, waarin voorbeelden bewaart kunnen worden en uw eigen aantekeningen opgeschreven kunnen worden. Dit is bij de prijs inbegrepen. U neemt uw eigen machine mee, mét uw gebruiksaanwijzingen ( indien aanwezig), uw voetpedaal en elektriciteitsaansluiting, een schroeven-draaiertje, een schaar, spelden, pincet en reserve naalden. Op deze manier leert u heel gericht met úw machine omgaan, want iedere machine is weer anders. Ik zorg verder voor alle benodigdheden, zoals diverse garens en verschillende lapjes.

Nog even twee opmerkingen:

- U moet in ieder geval wél al wat ervaring hebben met uw machine zodat u gewoon naden af kunt werken dus hij moet niet zo uit de doos komen.
- En iets héél belangrijks: als u een ' goedkope' lockmachine heeft gekocht bij een supermarkt of een huishoudwinkel, kunt u wél meedoen, maar de mogelijkheid is aanwezig dat uw machine niet aan alles mee kan doen en dat het niet allemaal even goed gaat. U kunt dan eventueel wel verder op mijn lockmachine, maar dat is niet de bedoeling van de workshop. 

De kosten bedragen € 90,00 per persoon voor de groeps workshop, koffie en/of thee met iets lekkers inbegrepen.  

De privé work shop kost € 105,00.