Lutterloh patroontekensysteem

Lutterloh patroonteken systeem.

Al sinds 1935 bestaat dit patroontekensysteem en is gebaseer op ' Der goldener Schitt'. Dat is de verhoudingsleer van het menselijk lichaam, zoals ( bijna) ieder van ons is gebouwd. Leonardo de Vinci tekende dit al. Het Lutterloh systeem is niet uit te leggen, je moet het zien. Je hebt een map met allemaal getekende modellen op de ene kant en superkleine patroontjes op de achterkant met daarbij streepjes en nummers. Met een speciale centimeter wordt, op ieders eigen maat, het patroon getekent. Dat is leuk werk en het gaat snel. Je hebt ook niet te maken met andere patroonlijnen.

Wel is het zo dat de slogan: met 2 maten maak je een perfect patroon, niet voor iedereen helemaal klopt. Er zijn echt controle maten nodig, en dan is er een prima patroon te maken voor iedereen.

Om het tekenen helemaal onder de knie te krijgen, worden er nu door het hele land workshops gegeven, ook bij mij. Ik heb besloten om het in 2 privé lessen te geven: dat gaat net zo snel als in een groep van 4, zo niet sneller, en we kunnen proefmodellen maken, waardoor de échte aanpassingen zichtbaar worden. Ook kan ik helemaal op uw wensen inspelen, mits dat overeenkomt met het programma. Dat bestaat uit:

Maatnemen
Shirt tekenen
Rok tekenen
Jurk tekenen

De workshop zelf kost  voor 2 privélessen € 105,00 exclusief het systeem wat € 119,00 kost, inclusief 2 hele nuttige linialen die je ook echt nodig hebt.

Dat is serieus geld, maar dan kunt u ook helemaal uit de voeten met het systeem. En kijk ook eens op facebook bij ' Lutterloh academy', daar staan hele duidelijke filmpjes op hóe het systeem werkt.

Wilt u met een groepje deelnemen, dan kan dat natuurlijk ook.

Voor meer info kunt u bij me terecht.